Algemene voorwaarden

Wanneer u een woning boekt, verwachten wij een aanbetaling van 30% binnen 1 week nadat u het contract en de algemene voorwaarden heeft ontvangen.

De restbetaling van 70% PLUS de borg wordt uiterlijk 6 weken voor aankomst aan ons overgemaakt. U ontvangt de borg terug op uw rekening nadat de woning is geinspecteerd bij vertrek. Indien er schade of verlies aan objecten is, vernemen wij dat graag zsm, bij voorkeur tijdens het verblijf zodat wij eventuele reparatie of vervanging direct kunnen uitvoeren.

De borg bedraagt in de meeste gevallen 250 euro, maar bij een aantal (grote/luxe) woningen meer.

Standaard in- en uitcheck tijden: 10 uur en 16 uur. Indien u later bij de woning aankomt dan 21.00 of eerder vertrekt dan 10.00 zijn er extra kosten verbonden aan de incheck of uitcheck tijd. De kosten bedragen 25 euro. Bij aankomst is er namelijk iemand bij de woning aanwezig  om u de sleutel te overhandigen en u een rondleiding te geven. De extra kosten zijn dan ook voor de persoon die aanwezig is en voor u, buiten redelijk normale aankomsttijden, toch aanwezig is.

Indien de planning dit toelaat, is het mogelijk om (enkel in overleg) eerder de woning te betrekken of later te vertrekken. Dit dient altijd overlegd te worden.

Linnenpakket bestaat uit: handdoeken en keuken linnen
Strandlakens dient u zelf mee te brengen mits bij de woning vermeld staat dat dit aanwezig is.

Extra bij te boeken: baby reisbedje en hoge stoel a €25 per setje per week. Linnengoed zelf meenemen.

In veel woningen kunt u uw hond meenemen. Echter gaan wij er wel vanuit dat er netjes met de woning, spullen en tuin wordt omgegaan. Indien er veel meerwerk is voor het schoonmaak team worden er €25 extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Wij streven ernaar om iedereen een perfecte vakantie te bezorgen en staan daarom elke dag paraat voor uw vragen of bij calamiteiten! Service staat bij ons hoog in het vaandel!

Indien u vragen heeft:

info@costablanca-vakantiewoning.com