Over ons

IMG_4056Wij zijn een jong en dynamisch team waarbij persoonlijke service voor haar klanten voorop staat. Wij selecteren onze huizen kritisch op kwaliteit en comfort, om ervoor te zorgen da u een zorgeloze vakantie heeft. Daarbij hebben wij altijd mensen ter plaatse om u direct van dienst te zijn in geval van vragen of calamiteiten.

De juiste vakantie woning

Onze missie is om het juiste vakantiehuis voor elke klant te vinden en om een ​​snelle en professionele service te leveren.

Grote selectie van vakantiehuizen aan de Costa Blanca

Wij bieden een breed scala van vakantiewoningen in Moraira, Teulada, Javea, Altea, Benidorm, Denia, Benissa, Benitachell en Calpe. Al onze vakantie woningen zijn ingericht naar een ​​goede standaard, hebben comfortabele meubels en worden professioneel schoongemaakt voor uw aankomst.

Wij bieden vakantiehuizen voor elke gezinssituatie of budget. Of u nu op zoek bent naar een Villa, Bungalow, Appartement, Penthouse of Finca, wij hebben het!

Altijd al eens willen overwinteren aan de Costa Blanca, Met een mild klimaat en temperaturen van circa. 14 graden? Veel van onze woningen zijn beschikbaar voor langere periodes. Van een paar dagen weg tot 6 maanden. Wij bieden accommodatie voor maximaal 14 personen in een villa, of grotere groepen in twee nabijgelegen villa’s.

Sommige van onze accommodaties zijn gelijkvloers (toegankelijk voor rolstoelgebruikers), en ideaal voor ouderen, gehandicapten en gezinnen met kinderen.