Waarom op vakantie naar Moraira aan de Costa Blanca in Spanje?

Moraira wordt al vele jaren de ‘parel van de Costa Blanca’  genoemd. Het is een gezellig dorpje aan de kust te vinden tussen de grote steden zoals Alicante en Valencia. Moraira biedt alle ingrediënten voor een heerlijke ontspannen vakantie met leuk publiek! In Moraira wordt niet hoger gebouwd dan vier verdiepingen waardoor grote hotels zich hier niet willen vestigen. Het dorp is prachtig onderhouden, schoon en overzichtelijk met een strand, winkeltjes en restaurantjes zodat er vermaak is voor het hele gezin van jong tot oud!

In Moraira en omgeving worden voornamelijk villa’s, bungalows en appartementen verhuurd als vakantiehuizen, welke allemaal op steenworp afstand van het ‘ centrum’  liggen. Deze woningen zijn van particulieren welke zelf ook een aantal weken-maanden per jaar gebruik maken van de woning en deze verder beschikbaar stellen voor de verhuur. Een aantal van deze woningen vindt u op www.costablanca-vakantiewoning.com. Een selectie van comfortabele woningen, voorzien van alle luxe die u wenst en voor elk budget.

De omgeving heeft ook veel te bieden, er zijn vele pret-, dieren- en attractieparken, steden en stranden langs de kust en ook het binnenland is heerlijk voor een dagje uit! Denk aan de bloeiende amandelbomen in het voorjaar, de sinaasappelvelden en berggroepen. In de bergen zijn veel authentieke Spaanse restaurantjes waar u voor €15 al heerlijk kunt lunchen, inclusief wijn! Vraag bij www.costablanca-vakantiewoning.com naar de beste adresjes!

Er zijn vele markten en activiteiten in de hele omgeving, het hele jaar door, voor jong en oud! Bent u al eens bij zomer feesten in Juni en Juli geweest? Met spectaculaire vuurwerkshow en optocht? Mis het niet en neem vrijblijvend contact op om ook eens naar de ‘ Parel van de Costa Blanca’  op vakantie te gaan!

Bij www.costablanca-vakantiewoning.com geven ze u graag advies over onze woningen en bezienswaardigheden.

Tot komende zomer?!

Geef een reactie

Let op: Reacties op deze website zijn de standpunten van de auteurs en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van CostaBlancaVakantiewoning.com. U wordt verzocht zich te onthouden van beledigingen, vloeken en vulgaire uitdrukking. We behouden ons het recht voor om een ​​reactie te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of uitleg.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.